OP PAD NAAR SANTIAGO

woensdag 2 februari 2011

Datum vertrek

Datum vertrek

Geplaatst op: 2011-02-03 00:50:41
Datum vertrek
Ja hoor, we weten wanneer we gaan!! Het zal de eerste week van Mei worden,waarschijnlijk Maandag de 9e. Frieda heeft het gevraagd aan de planner op haar werk. Zij werkt in "De Hooge Platen"`n verzorgingsflat in Breskens. Daar was het te regelen, mede door het feit dat zij oproepkracht is. Mijn werkzaamheden zijn in de verkoop van recreatie woningen, als ZZPer, en dat is ook met sucses te regelen geweest.
Inmiddels verder met oefenen, gisteren ongeveer 12 km waarna vanavond 4,5 km.Even rustig vandaag, was toch wel wat stijfjes in de botten. Loopt ook niet zo prettig, s,avonds in het donker en dan ook nog miezelregen, maar ja, dit hoort er allemaal bij dus klagen we niet hoor. Zijn ook aan het zoeken op internet, de beste verbinding naar Saint Jean de Port zal de TGV van Brussel naar Bayonne zijn en dan verder met een plaatselijke trein of bus.
Krijg al erg leuke en ondersteunende reacties. Doet je toch wel goed als men met je mee leeft en/of denkt. Ga nu maar m`n bedje opzoeken, het is al laat en morgen aan het werk en dan een stuk lopen.
Groetjes en tot spoedig.
Ed & Frieda