OP PAD NAAR SANTIAGO

maandag 30 mei 2011

Astorga

Astorga

Geplaatst op: 2011-05-30 21:57:57

Vannacht geslapen bij een Albergue met als eigenaar ,n  vreemde snuiter, dokter geweest en is paranormaal. Bij een dame die hij de voeten verzorgde vertelde hij dingen die hij niet kon weten en dat mens schrok er erg van. Maar goed, lekker geslapen al was ik drie keer mijn slaapzak kwijt die ik als deken gebruik. Van de grond oppikken, geen makkelijke opgave in het donker en van het bovenste bed.Lekker ontbijtje met churros.
Vandaag naar Astorga gelopen, best een pittige etappe. Op het laatst door de bergen, onweer en een bui. Al was dat laatste niet de moeite, we hadden net regenkleding aangedaan en het stopte met spetteren. Trouwens we horen nog steeds de koekoek en zien oranje vlinders. Die volgen ons echt, nou ja al is het maar een idee. Net in de stad geweest, ff een stukkie wandelen, hi hi. gegeten in Restaurant Gaudi. Een heerlijke chocolademousse als dessert, wist niet dat Astorga de chocolade stad van Spanje was. Lijkt wel Brugge met al zijn kant en bonbons winkeltjes. Hier staat ook een groot paleis doort Gaudi ontworpen, schitterend.

Weer van allerlei mensen tegen gekomen die we eerder gezien hebben. Koreanen die met z,n drieen zijn, maar de dame moet naar een hospital in Santiago, dan komt ze terug na rust genomen te hebben en gaat ze reis voortzetten. Grote enkel problemen. Je komt van alles tegen, in verband gestoken knieen,enkels en ga zo maar door. Wat hebben wij eigenlijk tot nu toe mazzel, daar zijn we erg blij mee.Morgen gaan we niet zo ver want de volgende etappe is naar ¨Cruz Fero:. Daar gaan we de schelpen neerleggen die we hebben meegenomen ipv steentjes. Zo kan je je de zorgen achterlaten. Leuke gedachte en gaan er zeker foto,s van maken. Vanmorgen om vijf uur wakker en dan heb je het nu wel ,n beetje gehad, gaan dus lekker pitten. Een kamer met drie stapelbedden, Frieda boven. Twee duitse dames en een stel uit Slovenie.Eerst nog even een peukie buiten, kunnen er nog niet mee stoppen.

Tot de volgende etappe. Groetjes aan iedereen. Ed & Frieda


0 reacties | reageren