OP PAD NAAR SANTIAGO

dinsdag 15 februari 2011

Op pad naar Santiago

Eindje verder

Geplaatst op: 2011-02-14 23:25:15
Eindje verder
Gisteren is het er niet meer van gekomen om te gaan wandelen. Vandaag hadden we allebei tijd en dus zijn we rond half een richting Oostburg gegaan. Na ruim twee uur lopen kwamen daar aan. Lekker bakkie koffie bij dochter Hildegard en `n peukie opgestoken. Overigens willen we daar ook mee stoppen maar dat is niet echt gemakkelijk. Mandarijntje en `n banaan geleast voor onderweg en dan over Groede terug. Via deze binnendoor weg is het wel leuker wandelen, het wordt wel tijd dat het fiets/wandelpad op deze route komt. Men rijdt daar toch redelijk hard dus niet ongevaarlijk. Maar goed de gemeente is daar al jaaaaren mee bezig.
21 KM was het bijna en voor ons de langste afstand tot nu toe. Viel niet tegen dus smaakt het naar meer. In een eerder bericht schreef ik dat wandelstokken enigzins oma-achtig tonen. daar moet ik op terugkomen. Heb ze nu ook uitgebreider gebruikt en ga ze ook aanschaffen. Maar dan wel iets andere, deze hebben niet zo`n prettig handvat. Op internet al gezocht en daar is er enorm veel te kiezen.
Frieda heeft gisteren in Rotje-knor twee rugzakken aan geschaft. Beide eender, alleen die van Frieda 45+10 liter en voor mij 50+10 liter, van het merk Deuter. Moet goed zijn volgens de kenners.
Volgende keer lopen met bepakking, we zullen wel zien.
Tot de volgende keer.
Ed& Frieda