OP PAD NAAR SANTIAGO

vrijdag 11 februari 2011

Aan de slag

Aan de slag

Geplaatst op: 2011-02-12 01:30:44
Aan de slag
Laatse twee dagen niet getraind. Werk en echt slecht weer gooide roet in het lopen.Van Elly, eerdere Caminoganger een DVD gehad met reisfilm. Heel mooi weergegeven en goed te zien wat we allemaal kunnen tegenkomen. Bedankt voor het lenen,Elly.
We houden onze oefenrondes bij op looptijden.nl. Door middel van een App op mijn Iphone houdt ie alles bij, afstand,looptijd en ook het tempo. Verder link je het door naar onze persoonlijke looptijdenpagina, zie je ook de hele route. Pracht instrument om onze trainingen te bundelen.Site is eigenlijk voor hardlopers, maar ja!!
Morgen eerst werken en dan gaan we zeker n ronde lopen, wat voor weer het ook is.Naar Nieuwvliet over de duinen en terug lijkt mij wel goed. Train je direct ook over onverharde wegen, die er zeker zijn op de Camino. Wat rugzak en slaapzak zijn we nog niet helemaal uit. Er is zoveel aanbod, moeilijk een keuze maken. Willen echt voor het lichtste materiaal gaan. Dus nog even puzzelen, dit hoort er allemaal bij en dat maakt het alleen maar spannender en je wordt er ook echt gemotiveerder van. Komt steeds dichterbij.
Tot volgend keer en bedankt aan alle volgers.
Ed & Frieda.