OP PAD NAAR SANTIAGO

maandag 13 juni 2011

GEHAALD

Gehaald

Geplaatst op: 2011-06-13 16:38:16

We hebben ons doel bereikt. Zaterdag om n uur of twee kwamen we aan in Santiago de Compostela. Je gaat eraan beginnen en weet natuurlijk niet wat je te wachten staat en hoopt erop dat het lukt. Onderweg wel verschillende keren gedacht, oeioeioei maar nooit het idee om op te geven, en nu, ja we zijn er. Schitterende stad en naast de kathedraal onze Compostela opgehaald. een soort van diploma dat je het hebt gedaan. Met ons camino paspoort een heel leuke herinnering aan al die dagen van ploeteren. Heel veel mensen die we onderweg ontmoet hebben weer gezien. De mis Zondag in de kathedraal was indrukwekkend. We waren er vroeg anders zijn de plaatsen niet meer vrij. Wat een drukte. Maar we hebben de mis met het wierrookvat dat door de kerk zwiert meegemaakt, geweldig.Nu is het alweer Maandag en hebben net uitgecheckt in ons hotel. Dus we hebben twee dagen de tijd gehad om alles goed te zien en het op ons laten inwerken.
Veel complimentjes gehad van familie,vrienden en kennissen, dat doet veel deugd. Heel erg bedankt hiervoor. We gaan nu met de nachttrein naar Madrid en morgen vroeg verder naar Murcia, lekker nog n paar dagen in de zon.
Volgende week schrijf ik nog eens het eindverslag, zeg maar. Nu ff gaan genieten van de herinneringen en ook de benen n beetje rust geven.
Groetjes Ed & Frieda.