OP PAD NAAR SANTIAGO

zondag 28 augustus 2011

Blaren

Blaren

Geplaatst op: 2011-08-28 17:47:36
Blaren
Jazeker, ik heb ze, en wel aan beide voeten. Gisteren, na enkele weken weer eens een eindje gaan stappen. Niet meer gedaan sinds het eind van de Camino. En dan direct 23 km, waarschijnlijk een beetje overdreven want bij thuis komst had ik er twee. Blaren welteverstaan. Van Breskens naar Boerenhol-Kruisdijk en verder naar Ijzendijke, dan via Hoofdplaat en Sasput terug naar huis. Een schitterende route door de polders.
Wat te verwachten was is ook gebeurd na onze reis door Spanje. Het valt tegen om het los te laten. Bijna elke dag denk je er aan. Het was dan ook een SUPER-ervaring. Natuurlijk weet je dat het normale leven weer op je staat te wachten. Natuurlijk weet je dat het zoals daar was ,hier niet is. Natuurlijk doe je je best om het zo goed mogelijk in te schatten, maar het het blijft moeilijk. In de werksfeer een hele akelige week gehad, zeer teleurstellend. Wellicht is dat ook de reden om weer te gaan wandelen. `n Soort van afreageren. Nou dat is dan ook gelukt, tijdens het stappen weer de mooie herinneringen aan eerder, genieten van de natuur etc.
Aan de andere kant ook wel de mooie dingen van thuis zijn. Het is niet alles negatief,hoor. Veel aan het surfen op internet voor een eventuele herhaling van onze tocht. Niet de Route Francés, maar dan van een andere kant. Mogelijk Sevilla of Murcia of helemaal vanuit Breskens. Al is dat laatse wel erg enthousiast. Vooralsnog helemaal toekomstmuziek. Toch het speuren naar allerlei relevante zaken die met zo`n trip te maken hebben maken het spannend en blijf je betrokken. Het vrijmaken van tijd is en blijft ook een groot euvel.
Je ziet de "Camino"is zeker niet uit onze gedachten en je gaat er in de toekomst zeker nog meer van horen. Nu eerst de fotoalbums die zijn besteld bekijken. Is trouwens een hele klus om dat voor elkaar te krijgen, het in elkaar passen.
Groetjes aan alle volgers. Ed & Frieda