OP PAD NAAR SANTIAGO

woensdag 9 maart 2011

OP PAD NAAR SANTIAGO.

Langs het water.

Geplaatst op: 2011-03-09 21:10:40
Langs het water.
Vandaag langs de Wester-Schelde gelopen naar Hoofdplaat en terug, 15 km. Waarom zien veel mensen niet hoe mooi Zeeuws-Vlaanderen kan zijn. Mooie oesterschelpen gevonden die we mee kunnen nemen naar onze tocht om ze daar onderweg achter te laten ipv stenen.In ieder geval lichter en ook meer toepasselijk, iets uit onze streek. Het is de bedoeling dat je steentjes meeneemt, met de namen van dierbaren erop geschreven, en daar, tijdens de tocht bij een speciaal monument achterlaat. Het idee daarvan is, je laat je besonjes achter.
De golf van afgelopen Maandag was erg gezellig, niet echt goed gespeeld, maar ja. De paling in de "Roste Muis" België was weer voortreffelijk. Raar, zo,n restaurant ergens verscholen midden in de polder en toch best druk op zomaar `n maandagavond. Kennen we in Nederland toch minder.
Bij de dokter van de week geweest om naar mijn benen te laten kijken voor spataderen. Ze waren er niet noemenswaardig, gelukkig. Laatste periode ook steeds minder last van. dus veel wandelen is niet alleen erg leuk maar ook noch zeer gezond. wisten we natuurlijk al!!
Aankomende dagen veel andere dingen te doen, dus van oefenen komt niet veel, denk ik.
Tot de volgende keer maar weer.
Ed & Frieda.