OP PAD NAAR SANTIAGO

donderdag 24 februari 2011

Vallen en opstaan!!

Vallen en opstaan

Geplaatst op: 2011-02-24 23:14:55
Vallen en opstaan
Aankomend weekend staan we op een beurs in Gent. Komt ervan oefenen niet echt veel, denk ik. Dus vanavond nog `n ronde gelopen, over de panoramaweg naar Groede en dan weer terug naar Bresjes. Was erg donker en daardoor zag Frieda een kleine ophoging niet en ja hoor, daar ging ze onderuit. Liep allemaal goed af en stiekum moest ik wel lachen. Je ziet haar vallen, schrikt en toch is het  ook weer komisch.
We lopen nu regelmatig een tourtje van `n kleine 10 KM. Dat zijn de afstanden die we daar ook gaan lopen, alleen dan na een pauze nog een keer hetzelfde of wat meer.Toch blijf ik bij dit schema, niet gaan forceren. Langzaam opbouwen met af en toe een uitschieter naar ruim 20 KM.
Volgende week gaan we de reis naar" Saint Pied Jean de Port" plannen. de TGV naar Bayonne wil ik wel reserveren. en ook de eerste Refugio daar. Zodat we er vrijwel zeher van zijn dat dit een zekerheid is. Wat we daarna tegenkomen is niet van- tevoren te zeggen en zien we dus wel. Natuurlijk bereiden we ons goed voor, lezen allerlei reisverhalen en tips van mensen die ons voor gegaan zijn. Een eind datum doen we niet aan, ongeveer eind Juni, en dat is het.
Tot volgend keer maar weer.
ED & Frieda