OP PAD NAAR SANTIAGO

maandag 16 mei 2011

Mooi weer

Gisteren geen internet kunnen vinden vandaar vandaag dan maar weer. Gisteren door Logrono naar Navarette gelopen, een schitterende route. Mooie stad en met een park waar je helemaal door moest. Alle spanjaarden waren er leek het wel, was ook een feestdag,San Isidro,. Stuwmeer met zeer grote karpers, een heel gezellige boel.ook hebben we een stempel van die dame die op TV geweest is, Donna Maria.Geslapen in de herberg met 12 man op een zaal, maar die was ruim, dus geen enkel probleem.Het Pelgrimsmenu was uitzonderlijk lekker, de dame van de keuken maakte er iets heel speciaals van.Ook de tapa,s s,middags waren van een uitzonderlijke kwaliteit.En natuurlijk Riogawijn en water met drie gangen en koffie voor € 12.-. Normaal € 9.- maar het was het dubbel en dwars waard. Begrijp echt niet dat ze daar nog aan verdienen kunnen.

Vandaag een makkie,semi vrije dag,slechts 18 km naar Najera. hebben hier een hotel genomen na een schitterende tocht dwars door de wijngaarden.Net even aan de rivier gelegen in de zon, vanavond eten en bijtijds naar bed.We hebben maar n paar druppels regen gehad tot nu toe, dus ook daarin geen klagen.ben een tijdje geleden erachter gekomen dat ik mijn steunzolen ben vergeten. Speciaal laten maken voor de Camino. Stom he, maar goed ik mis ze niet, dus slechte investering.Ha,ha.
Morgen naar de kerk met de kip en de haan, Santo Domingo de la Calzada. Pittig stuk met klimmen, maar daar hoor je wel weer van.
Groetjes Ed en Frieda