OP PAD NAAR SANTIAGO

vrijdag 30 september 2011

Terug van weggeweest.

Terug van weggeweest.

Geplaatst op: 2011-09-30 17:53:03
Terug van weggeweest.
Eergisteren teruggekomen vanuit Spanje. Dit keer niet om te wandelen maar om te zonnen. Das gelukt, wat `n weertje daar. s`Avonds nog heerlijk 23 graden. Met de dames gaan winkelen, hoort er ook bij. In tuintje de orleander gesnoeit, stond meer dan drie meter en dan moet dat ook maar eens gebeuren. Zwembadverlichting doet `t ook weer en dat geeft toch wel een riante uitstraling. Klimop geplant, voor wat privacy naar de buren. Toch is daar werken geen werken, je doet het in je eigen tempo en het moet niet. Groot verschil, hier ben ik helemaal niet zo`n groenmens.
Denk nog vaak aan onze wandeltocht naar Santiago de Compostela. Heeft een enorme impact op ons gehad en de plannen om het nog eens van een andere kant te ondernemen zijn zeker niet uit ons hoofd. Toch van stappen komt het tegenwoordig te weinig, maak er te weinig tijd voor vrij. Wat weer betreft hebben we zeker niet te klagen, daar kan het niet aan liggen. Gewoon te veel in je oude ritme en dat stoort me enorm. Moeten we komende periode verandering in aanbrengen.
Op kantoor waar ik lang ben geweest n keer voor een weekendje ingevallen vanwege de afwezigheid van een collega.Doet raar, je voelt je net een ? in een vreemd pakhuis. Wel erg leuke reacties van de gasten op het park en dat geeft dan wel weer een kick. Zal we lzien hoe het zich verder ontwikkeld.
Volgende week met een paar golfvrienden naar Mallorca om daar proberen het balletje zo snel mogelijk in het gaatje zien te krijgen. Moet lukken, zoniet pech,dan een luxe probleempje.
Tot de volgende keer maar weer. Ed                       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten